Spinning

Hoe werkt Teamlink?

Wil je kans maken op een extra prijs? Kom dan in actie door zelf loten te verkopen! Je kunt dat alleen doen of als team. Lever jij een topprestatie en verkoop jij de meeste loten? Dan win je een mooie Fitbit Versa 3 t.w.v. € 229,-. En het mooie is, de lot(en) die jij zojuist hebt gekocht tellen direct mee (mits je hetzelfde e-mail adres gebruikt en je loten niet al voor een ander team zijn gekocht). Ga snel aan de slag en maak je Teamlink aan!

1

Maak JOUW UNIEKE TEAMLINK

Met jouw teamlink kun je gelijk starten met de verkoop van loten. Je kunt zelf bijhouden op welke plek je staat door de tussenstand hierboven in de gaten te houden. Vanaf een verkocht aantal van 20 loten strijd je mee voor de Fitbit Versa 3!

2

Voor welk hart kom jij in actie?

Deel jouw teamlink met zoveel zoveel mogelijk mensen. Heb je een team aangemaakt? Dan kan elk teamlid deze link gebruiken om jou te helpen zoveel mogelijk loten te verkopen. Gebruik WhatsApp, Social media of E-mail en maak zoveel mogelijk harten blij! Let op: deze loterij is uitsluitend bestemd voor mensen van 18 jaar en ouder.

3

Laat alle harten winnen!